Bericht versturen
products

Aanpasbare vacuümconveyorsystemen Voeder voor poedervrij vervoer

Basisinformatie
Place of Origin: China
Merknaam: EVERSUN
Certificering: ISO, CE
Model Number: ZKS
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Standaard houten exportkoffers
Levertijd: binnen 7-15 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 5000 stuks/jaar
Gedetailleerde informatie
Het vervoeren van Afstand: 2-20M Ruis: ≤ 65 dB
Volume van het magazijn: 8-280L of aanpasbaar Capaciteit: 200-6000 kg/uur
Spanning: 110 V tot en met 480 V Toepassing: Voedsel, chemische, farmaceutische, enz.
Temperatuur: Normale temperatuur Garantie: 1 jaar
Hoog licht:

Stofvrije vacuümtransportapparatuur

,

Aanpasbare vacuümconveyorsystemen

,

Poedervacuümtransportvoertuigvoeder


Productomschrijving

Productbeschrijving:

Een vacuümconveyor systeem is een apparaat dat gebruikmaakt van negatieve druk of zuigprincipes om materialen snel en efficiënt van de ene plaats naar de andere te vervoeren, zoals een opslagcontainer, vrachtwagen,of verwerkingsapparatuurHet systeem bestaat uit een vacuümbron, een leidingsysteem en een materiaalseparatieapparaat.creëert luchtstroom in een systeem door negatieve druk of zuiging te creërenHet materiaal wordt vanuit de startpositie in het inlaatpunt of de zuigpoort van het systeem gezuigd en vervolgens door de luchtstroom door het gesloten pijpleidingssysteem geduwd en vervoerd.Het leidingsysteem is geoptimaliseerd om wrijving en weerstand te verminderen om een soepele stroom van materialen te garanderenVacuümconveyor systemen worden veel gebruikt in de landbouw, voedselverwerking, chemie, farmaceutische industrie en andere gebieden.poedervormige of losse materialen, het verbeteren van de productie-efficiëntie en het verminderen van de handarbeid.

 

Technische parameters:

Parameters Detail
Kracht 1.5-11 kW
Capaciteit 200-6000 kg/uur
Garantie 1 jaar
Vervoersafstand 2 tot 20 m
Temperatuur Normale temperatuur
Controle PLC-besturing/besturingskist
Materiaal Poeder, deeltjesoverdracht
Volume van het magazijn 8-280L of aanpasbaar
Toepassing Voedsel, chemische, farmaceutische, enz.
Levensduur 5-10 jaar

 

Aanpasbare vacuümconveyorsystemen Voeder voor poedervrij vervoer 0

Kenmerken:

1. Efficiënt en snel: vacuümconveyorsystemen kunnen materialen snel en efficiënt van de ene plaats naar de andere transporteren.Materialen kunnen snel in het systeem worden gezuikt en via leidingen worden vervoerd, waardoor tijd en arbeidskosten worden bespaard.

 

2- Stofvrije milieubescherming: het vacuümconveyor systeem controleert het stof van materialen tijdens het vervoer effectief.Het gesloten leidingsysteem en materiaal scheiding apparaat kan effectief filteren van het stof en verontreinigingen in het vervoer gas, en de werkomgeving schoon en veilig te houden.

 

3- Een zachte hantering: het vacuümconveyor systeem hanteert het principe van negatieve druk voor het transport van materiaal, zonder gebruik van mechanische kracht of wrijving,en kan voorzichtig met gevoelige of kwetsbare materialen omgaan om het verpletteren of beschadigen van materialen te voorkomen.

 

4Aanpasbaarheid: het vacuümconveyor systeem is geschikt voor het vervoer van een verscheidenheid aan materialen, waaronder granulaire, poeder of bulk materialen.Ze kunnen worden aangepast aan verschillende materiaalkenmerken en transportvereisten, zoals verschillende deeltjesgrootte, dichtheid en vloeibaarheid van materialen.

 

5• Transport over lange afstanden: het vacuümconveyor heeft een grote transportcapaciteit en kan materialen over lange afstanden, met inbegrip van horizontale afstanden, vervoeren.verticale afstanden en complexe indelingen.

Toepassingen:

EVERSUN ZKS Vacuum Conveyor Systems is een mobiele vacuümtransportapparatuur die veel wordt gebruikt in voedingsmiddelen, chemicaliën, farmaceutische en andere industriële sectoren.Het is een transportsysteem dat gebruikmaakt van luchtzuiging om bulkmaterialen te vervoerenHet is een betrouwbare en duurzame machine met een levensduur van 5 tot 10 jaar.EVERSUN levert ook OEM / ODM op maat gemaakte diensten voor klanten. Met geavanceerde luchtvacuümconveyor technologie, kan het de productie-efficiëntie aanzienlijk verbeteren en de arbeidskosten verminderen. EVERSUN Vacuum Conveyor Systems is uw beste keuze voor het transport van materiaal.

Aanpasbare vacuümconveyorsystemen Voeder voor poedervrij vervoer 1

Ondersteuning en diensten:

Technische ondersteuning en service van vacuümconveyorsystemen

Wij bieden technische ondersteuning voor onze Vacuum Conveyor Systems.en andere aanverwante behoeften.

Wij bieden uitgebreide serviceplannen aan die regelmatig onderhoud en inspecties omvatten om ervoor te zorgen dat uw systeem veilig en efficiënt werkt.We bieden ook noodreparaties als dat nodig is..

We bieden training en onderwijs aan onze klanten, zodat u vertrouwen kunt hebben in de werking en het onderhoud van uw Vacuum Conveyor Systems.

 

Aanpasbare vacuümconveyorsystemen Voeder voor poedervrij vervoer 2

 

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending

Vacuümconveyorsystemen worden verpakt en verzonden volgens de specificaties van de fabrikant.Het systeem is zorgvuldig verpakt met alle onderdelen en accessoires beschermd tegen beschadiging tijdens de verzendingHet pakket wordt vervolgens verzegeld en gelabeld met de productinformatie en de trackinginformatie.

De verzendmogelijkheden variëren afhankelijk van de locatie en de vereisten van de klant.De levertijden en kosten worden bepaald door de vervoerder en de eisen van de klant.

 

Aanpasbare vacuümconveyorsystemen Voeder voor poedervrij vervoer 3

Vragen:

A1: De merknaam van de vacuümconveyorsystemen is EVERSUN.
A2: Het modelnummer van de vacuümtransportsystemen is ZKS.
A3: De Vacuum Conveyor Systems worden in China gemaakt.
A4: De vacuümconveyorsystemen kunnen worden toegepast op het gebied van farmaceutische producten, levensmiddelen, chemicaliën, diervoeders, enz.
A5: De vacuümconveyorsystemen zijn ontworpen met de voordelen van laag geluid, eenvoudige structuur, gemakkelijk onderhoud, lange levensduur, enz.

Contactgegevens
Andy

Telefoonnummer : +8615800774873

WhatsApp : +8613162301696