Bericht versturen
aboutus
lopende band

De Eversnmachines zijn een professionele fabrikant van het onderzoeken van en het vervoeren van materiaal. Het produceert onderzoeksmachines, trillende onderzoeksmachines, ultrasone onderzoeksmachines, vacuümtransportbanden, dumpende posten, de machines van het trommelonderzoek, industriële onderzoeksmachines, vloeibare filters, hoofdzakelijk rechthoekige roterende onderzoeksmachines, schroeftransportbanden, enz.

EVERSUN Machinery (Henan) Co., Ltd fabriek productielijn 0

De onderzoeksmachine wordt hoofdzakelijk gebruikt aan afzonderlijke verschillende delen van verschillende grootte van poeder, deeltjes of een andere vorm van hoofddelen of classificeert materialen volgens verschillende kwaliteiten. In het kort, is om het even welk soort mengsel onderzocht om zuiverheid of het sorteren te bereiken om ervoor te zorgen dat het kan worden gebruikt. EVERSUN de onderzoeksmachine kan poeder, deeltjes, bulkvaste lichamen, vloeistoffen en andere componenten van vele industrieën efficiënt onderzoeken. Bijvoorbeeld, gebruikt farmaceutische productie, één van de belangrijke voorbeelden, een onderzoeksmachine aan afzonderlijke deeltjes en verzekert zuiverheid. De bloem is een ander gemeenschappelijk voorbeeld van onderzoek.

EVERSUN Machinery (Henan) Co., Ltd fabriek productielijn 1

EVERSUN de machines hebben de volgende kenmerken:

 • Vloeren 1 tot 5 zijn beschikbaar om aan verschillende behoeften te voldoen
 • Diameterswaaier van 200 mm aan 2000 mm
 • De materiële grootte kan zo klein zijn zoals 0.028mm
 • Geavanceerd en gemakkelijk om onderzoek in werking te stellen helpen de machines productblokken door de schermen breken.
 • Verhogingsopbrengst door onderzoek
 • wegens de vermindering van het schermstagnatie en stagnatie, worden de het schoonmaken vereisten verminderd

Als u het recentste model van onderzoeksmachine zoekt, bent u aan de juiste plaats - eversummachine gekomen, uw onderzoeksmachine gecreeerd en aanpast het volgens uw vereisten. Wij hebben het recentste model van onderzoeksmachine dat gemakkelijk is te leiden en te werken. Wij verstrekken hen ook in aangepast formulier, dat een voordeel is om hen correct te gebruiken.

OEM / ODM

EVERSUN Machinery (Henan) Co., Ltd fabriek productielijn 0

R & D

De ultrasone trillende schermen kunnen in twee types volgens de verschillende installatiemethodes van de apparaten van de trillingsbevochtiging worden verdeeld, is één het hangend self-centering cirkel trillend scherm, en andere is het Seat-type cirkel trillend scherm, dat test aangaande plaats kan zijn.

EVERSUN Machinery (Henan) Co., Ltd fabriek productielijn 0

Contactgegevens