Bericht versturen
aboutus

EVERSUN Machinery (Henan) Co., Ltd

EVERSUN Machinery (Henan) Co., Ltd EVERSUN Machinery (Henan) Co., Ltd EVERSUN Machinery (Henan) Co., Ltd
1 2 3
EVERSUN Machinery (Henan) Co., Ltd
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Importeur
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: EVERSUN machines
Aantal werknemers: 100~150
Jaarlijkse omzet: 10000000-20000000
Opgericht Jaar: 2003
Export pct: 50% - 60%
Ongeveer ons
Inleiding

CHINA EVERSUN Machinery (Henan) Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Who is wij:

 

EVERSUN machines, in 2003 worden de opgericht, zijn een professionele fabrikant van het onderzoeken van en het vervoeren van materiaal in China dat. Het is ook iso9001: certificatie van het de kwaliteitsbeheersysteem van 2015 en Ce-certificatiebedrijf.

De Eversunmachines zijn geëngageerd aan het verstrekken van onderzoek en het vervoeren van technologieoplossingen voor onze klanten. Of u in voedsel, chemisch product, geneesmiddel bent of andere industrieën, of u vaste deeltjes van vast lichaam of vloeistof wilt scheiden, zullen wij onderzoek en vervoersoplossingen volgens de kenmerken van de verschillende industrieën en materialen verstrekken om aan de behoeften van klanten te voldoen. En verbeter efficiency en productkwaliteit.

Voor het onderzoeken van en het vervoeren van oplossingen, pleasecontact ons bij.

 

CHINA EVERSUN Machinery (Henan) Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Wat wij produceren:

 

Onze producten omvatten: onderzoeksmachine, de machine van het trommelonderzoek, het ultrasone trillende scherm, vloeibare filter, lineaire onderzoeksmachine, vacuümtransportband, dumpende post, molen, enz.

En kan diverse machines aanpassen.

CHINA EVERSUN Machinery (Henan) Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

Onze diensten:

 

De Machines van EVERSUN Yongsheng hebben de capaciteit om klanten te dienen over de hele wereld, of het onderhoud, installatie en opdragen het ter plaatse, of naverkooptoebehoren is. En om het even welke elektro en veiligheidsnorm. Onze prijs en leveringscapaciteit is ook hoogst geprijst door klanten

CHINA EVERSUN Machinery (Henan) Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

Professionele OEM fabriek:

 

Als één van de grootste OEM fabrieken in China, verstrekken wij ongeveer 5000 machines aan meer dan 150 handelaars, fabrikanten en handelaren elk jaar, en verstrekken een verscheidenheid van betrouwbaar aangepast materiaal om onze klanten te helpen hun eigen merken bouwen.

CHINA EVERSUN Machinery (Henan) Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4CHINA EVERSUN Machinery (Henan) Co., Ltd Bedrijfsprofiel 5

Geschiedenis

1994, gevestigd Bedrijf. Verdeel het trillende scherm en transportbanden

 

2007, de Machinesco. van Opstellingseversun, Ltd internationale groep. Word internationaal groepsco., Ltd, dat massaproduktie, wetenschap en technologieonderzoek en ontwikkeling, globale verkoop en na de verkoopdienst besluit.

2010, opstellingszaken in de mixer en verpakkingsmachine.

2012, verkreeg de ISO-het Beheersysteemcertificatie van de 9001:2000kwaliteit.

2014, verkreeg de certificatie van Ce, van FDA, SGS, enz.-, om stabiele betrouwbaarheid van producten te bewijzen.

2015, wordt de populairste van de zeefmachine en transportband fabrikanten en exporteur van centraal China.

2016, wordt de hoogste drie fabrikanten in het trillen van China de het schermindustrie.

2022, doen wij nog…

Dienst

 

1. Vrije Pre-Sales/het Vrije Steekproef Merken die raadplegen

 

Eversunaanbiedingen 12 uren van snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor gebruikers.
De vrije & Steekproef die is beschikbaar maken testen.
Wij bieden vorderend oplossingsontwerp aan alle verdelers en gebruikers aan.

2. Strikte Kwaliteitscontrole van Productie

Keur geavanceerd materiaal, zoals goed: De buigende machine van het bladmetaal, vaste bankpers, de snijmachine van het luchtplasma, platformcnc stempel, CNC hydraulische guillotinescheerbeurt, vier-kolom hydraulische pers, de universele opheffende machine van het lijstmalen, horizontale draaibank, radiale boringsmachine, de hydraulische Buigende machine van het digitale vertoningsblad, de rechte machine van het naadlassen

3. 1-7 dagen Snelle Levering


Wij hebben massaproduktie en voorraad & klaar punt, voor deze punten, bieden wij 5-7 dagen snelle levertijd aan. Voor grote machines en speciale vereisten, zullen wij u als prioritaire klant uitwisselen en zullen uw lading in de eerste keer produceren.

4. de Dienst van 24 urennaverkoop


Vrije waarborgreparatie (met inbegrip van arbeid en materiaal): de vrije reparatiedienst tijdens de periode van de kwaliteitsgarantie en de redelijke last voor vervangstukken en het handhaven van de dienst na de periode van de kwaliteitsgarantie. Wij zullen nooit onze verantwoordelijkheden op product-bezeten tekorten vrijstellen.

 

5. Antwoordende tijd: op het ontvangen van het bericht van de gebruiker, verzekeren wij de naverkooptechnische ondersteuning van 24 uur.


6. Vervangstukken: de noodzakelijke vervangstukken worden verstrekt samen met producten aan klanten.


7. Vrije technische opleiding: de integratie en normatieve technologie opleiding is beschikbaar kostenloos aan klanten door ons technisch personeel om te verzekeren zij in regelmatige verrichtingen van hardware en software van producten bekwaam zijn en zij kleine problemen schatten en kunnen oplossen.

 

8. Telefoononderzoek: ons naverkoopteam zal de gebruiker elke maand tijdens de garantieperiode telefoneren om de arbeidsvoorwaarde van de producten op te volgen, en problemen te ontdekken en op te lossen, indien nodig.


9. De dienst van de plaatsinstructie van installatie is beschikbaar.

 

Voor meer gedetailleerde informatie over onze industriële laser te aarzelen het materiaal, gelieve niet om ons te contacteren!

Wij stemmen in met uw onderzoeken in ons: Verkoopdepartement: Sales@vibrosievingmachine.com, Cel/WhatsApp: +86 13162301696

En verheug me op het werken met u.

CHINA EVERSUN Machinery (Henan) Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

Van Eversunmachines (Henan) Co., Ltd heeft een groep opmerkelijke hoogste talenten en technologieën verzameld, en een professionele fabrikant waardig van het vertrouwen van klanten geweest.

 

Wij hebben een een professionele en snelle productieafdeling, een technisch team, een verkoopafdeling, onderzoek en ontwikkelingsafdeling, een naverkoopteam, enz., met een totaal van ongeveer 200 mensen. Wij heten meer vrienden welkom om van ons team lid te worden.

CHINA EVERSUN Machinery (Henan) Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Naast online verkoop, hebben wij ook aan vele tentoonstellingen offline en bezochte fabrieken van klanten deelgenomen, die met klanten kunnen communiceren efficiënter en beter klantenbehoeften oplossen.

CHINA EVERSUN Machinery (Henan) Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

Alle Ministeries van ons bedrijf, productieafdeling, verkoopafdeling, en technisch team zullen ook wekelijkse vergaderingen organiseren te bespreken hoe te om levertijd beter te verbeteren en klanten technische vereisten op te lossen. Word een betrouwbare leverancier op lange termijn voor klanten.

CHINA EVERSUN Machinery (Henan) Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

Tevreden om ons te contacteren als u om het even welke vereisten hebt:

 

E-mail: sales@vibrosievingmachine.com

Whatapp/Telefoon: +86 13162301696

 

Contactgegevens