Bericht versturen
products

8 - 280L Volume Vacuum Conveying Systems Vacuum Loader voor deeltjestransport

Basisinformatie
Place of Origin: China
Merknaam: EVERSUN
Certificering: ISO, CE
Model Number: ZKS
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Standaard houten exportkoffers
Levertijd: binnen 7-15 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 5000 stuks/jaar
Gedetailleerde informatie
Volume van het magazijn: 8-280L of aanpasbaar Materiaal: Poeder, Deeltjesoverdracht
Spanning: 110 V tot en met 480 V Toepassing: Voedsel, chemische, farmaceutische, enz.
Ruis: ≤ 65 dB Kracht: 1.5-11 kW
Diensten: OEM/ODM aangepast Temperatuur: Normale temperatuur
Hoog licht:

8L vacuümtransportsystemen

,

Vacuümlader voor deeltjesvervoer

,

1.5kw vacuümtransportsystemen


Productomschrijving

Productbeschrijving:

Vacuümtransportsystemen Vacuümladerook bekend als vacuümconveyor of vacuümvoerder, wordt veel gebruikt voor het vervoer van materialen in de voedingsmiddelen-, chemische, farmaceutische en andere industrieën.Het is ontworpen voor het vervoer van materialen met een capaciteit van 200-6000 kg/hHet systeem is uitgerust met een vacuümvoeder en een vacuümtransportpijp, waardoor een stabiel en efficiënt transport mogelijk is. Het is eenvoudig te bedienen en onderhouden.het systeem werkt met een laag geluidsniveau van ≤ 65 dB.

Vacuümconveyor systemen zijn zeer efficiënt en betrouwbaar.Ideaal voor stofvrij transport van korrels, poeder en andere materialen,

Voordelen vanVacuümladerDe systemen zijn ontworpen voor langdurig gebruik en een zeer efficiënt vervoer.zij worden regelmatig getest en gecertificeerd.

Technische parameters:

Parameter Waarde
Materiaal Poeder, deeltjesoverdracht
Temperatuur Normale temperatuur
Ruis ≤ 65 dB
Toepassing Voedsel, chemische, farmaceutische, enz.
Levensduur 5-10 jaar
Controle PLC-besturing/besturingskist
Garantie 1 jaar
Kracht 1.5-11 kW
Spanning 110 V tot en met 480 V
Volume van het magazijn 8-280L of aanpasbaar
Producten Mobiele vacuümtransportsystemen, draagbare vacuümtransfersystemen, vacuümtransfersystemen

 

8 - 280L Volume Vacuum Conveying Systems Vacuum Loader voor deeltjestransport 0

Kenmerken:

1. Verstelbare transportparameters:VacuümladerDe operatoren kunnen parameters zoals zuigkracht, luchtstroom,en transportsnelheid om aan specifieke materiaalkenmerken en procesvereisten te voldoen.

 

2Aanpasbaar ontwerp:VacuümladerDe installatie van de nieuwe modellen is in de eerste plaats gebaseerd op de ontwikkeling van nieuwe modellen voor de bouw van nieuwe modellen.zij kunnen worden geïntegreerd in bestaande productielijnen of apparatuur voor naadloze materiaaloverdracht.

 

3Gemakkelijk onderhoud en schoonmaak:VacuümladerDeze systemen zijn ontworpen voor eenvoudig onderhoud en reiniging.De toegankelijkheid van de belangrijkste onderdelen en de invoering van functies zoals snel loskoppelende klemmen en afneembare filters vereenvoudigen onderhoudswerkzaamheden en zorgen voor een efficiënte reiniging tussen materiaalwisselingen.

 

4Veiligheidsvoorzieningen:VacuümladerIn de eerste plaats is het van belang dat de veiligheid van de voertuigen wordt gewaarborgd door het gebruik van een vergrendeling van de vergrendeling van het voertuig en het gebruik van een vergrendeling van het voertuig.of verstoppingen, en de veiligheid van de gebruiker bevorderen.

Toepassingen:

EVERSUN's ZKS Vacuum Conveyor SystemsVacuümladerHet systeem is geschikt voor een breed scala van toepassingen, van het vervoeren van poeder en granulair materiaal, tot auto hopper loader, tot het overbrengen van kwetsbare goederen.farmaceutischDe systemen zijn ontworpen voor maximale efficiëntie en veiligheid en zijn uitgerust met een verscheidenheid aan veiligheidsvoorzieningen, zoals een noodstopknop,een beschermingsinrichting tegen overbelastingDe systemen zijn ook ontworpen om onderhoud te beperken en minimaal onderhoud en reparatie te vereisen.

EVERSUN's ZKSVacuümladerDe systemen zijn ontworpen voor maximale veiligheid en efficiëntie.en in staat zijn om een breed scala aan materialen te verwerkenDe systemen zijn ook onderhoudsvriendelijk en worden gedekt door een garantie van één jaar.EVERSUN's ZKS Vacuum Conveyor Systems zijn de perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte oplossing voor hun behoefte aan poeder- en korreltransfer.

 

8 - 280L Volume Vacuum Conveying Systems Vacuum Loader voor deeltjestransport 1

Ondersteuning en diensten:

VacuümladerTechnische ondersteuning en service

We bieden uitgebreide technische ondersteuning en service voor onze Vacuum Conveying Systems.

Installatie en installatie

Ons team van ervaren technici kan professionele installatie en installatie van Vacuum Conveyor Systems.We bieden ook uitgebreide training ter plaatse om de veilige en efficiënte werking van uw systeem te garanderen..

Onderhoud en reparatie

Wij bieden routinematig onderhoud en reparatie aan voor onzeVacuümladerOnze ervaren technici kunnen eventuele problemen identificeren en repareren, zodat uw systeem optimaal functioneert.

Technische ondersteuning

Als u vragen heeft of hulp nodig heeft met uwVacuümladerOnze deskundige medewerkers kunnen alle vragen beantwoorden en nuttig advies en begeleiding geven.

 

8 - 280L Volume Vacuum Conveying Systems Vacuum Loader voor deeltjestransport 2

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending van vacuümtransportsystemenVacuümlader

Bij EVERSUN Company zorgen we er zeer voor dat onzeVacuümladerWij hebben een uitgebreid verpakkings- en verzendproces om de veiligheid en integriteit van het product tijdens de gehele reis te garanderen.

Verpakking

Ten eerste zorgen wij ervoor dat deVacuümladerHet product wordt verpakt in schokbestendige kartonnen dozen, omgeven door een schuimpulp.We gebruiken ook bubbelwrap en andere materialen om het product verder te beschermen.

Vervoer

Zodra het product goed is verpakt, verzenden we het zorgvuldig naar onze klanten met behulp van betrouwbare en veilige verzenddiensten.afhankelijk van de locatie en de voorkeuren van de klantAlle zendingen worden gevolgd en gecontroleerd voor extra veiligheid en gemoedsrust.

 

8 - 280L Volume Vacuum Conveying Systems Vacuum Loader voor deeltjestransport 3

Vragen:

V1: Wat is eenVacuümlader?
A:Vacuümladeris een soort transportbanden die luchtzuiging als aandrijving gebruiken om materialen te vervoeren, en wordt geproduceerd door EVERSUN met modelnummer ZKS.
V2: Wat is de drijvende kracht van eenVacuümlader?
A: De drijvende kracht van eenVacuümladeris luchtzuiging.
V3: Welke materialen kunnenVacuümladerVervoer?
A:Vacuümladerkan verschillende materialen vervoeren, zoals poeder, korrels, vlokken, blokken en andere materialen.
V4: Wat is de plaats van oorsprong vanVacuümlader?
A:Vacuümladerwordt geproduceerd in China door EVERSUN met modelnummer ZKS.
V5: Welke voordelen heeftVacuümlader?
A:Vacuümladerheeft vele voordelen, zoals stofvrij, laag lawaai, laag stroomverbruik, kleine ruimtebezetting, hoge vervoersdoeltreffendheid en stabiele prestaties.

Contactgegevens
Andy

Telefoonnummer : +8615800774873

WhatsApp : +8613162301696