news

De introductie van ononderbroken vacuümtransportband

December 22, 2022

De introductie van ononderbroken vacuümtransportband

De ononderbroken vacuüm vacuümdietransportband door ons bedrijf wordt geproduceerd is een vacuüm dat materiaal voor poederachtige materialen, korrelige materialen, en poeder-korrel mengsels vervoert. Het bestaat hoofdzakelijk uit vacuümbron, filter, roestvrij staalshell, roterende blanking klep en andere componenten. Wanneer in gebruik, is het noodzakelijk om het controlemechanisme, lucht de bronverwerkingscomponenten, de luchtpijpen, de materiële pijpen, de voeders, en verbindingsinterfaces of steunen te vormen om een leveringssysteem te vormen.

 

Het is een nieuw die product door ons bedrijf op basis van de bestaande intermitterende vacuümtransportband wordt ontwikkeld. Het heeft de „GMP“ certificatie overgegaan en hoofdzakelijk gebruikt om aan de vereisten van arbeidsvoorwaarden met ononderbroken het voeden vereisten te voldoen en het werkefficiency tegelijkertijd te verbeteren.

laatste bedrijfsnieuws over De introductie van ononderbroken vacuümtransportband  0

Het werk principe
Wanneer het systeem begint te werken, de losinstallatie

onder het poeder laatste bedrijfsnieuws over De introductie van ononderbroken vacuümtransportband  1begint de verzameltank te werken en laat vallen onophoudelijk de poedermaterialen. om het poeder te verhinderen het accumuleren in de tank en gemakkelijk te vallen niet kan een hoge frequentie de oscillator de vlotte lossing van poeder verzekeren. Door de materiële niveaucontrole van de materiële vlakke maat, wanneer het materiaal in de poeder verzameltank te hoog is, zal de zuiging automatisch opgeschort worden, en het voeden zal automatisch begonnen worden wanneer het materiële niveau daalt.

Eigenschappen

1. In plaats van het inefficiënte handpoeder die methode vervoeren, kan het direct in het productieproces worden gebruikt om luchtvervuiling en afval van grondstoffen te verminderen;

2. Het systeem is economisch, gemakkelijk om - in tegenstelling tot de dure traditionele grote en complexe pre-geïnstalleerde systemen van de poederlevering te installeren en te gebruiken;
3. Los effectief het het in lagen aanbrengen fenomeen van poederdeeltjes op; elimineer effectief statische elektriciteit van materialen, en hebben geen verontreiniging aan het omringende milieu;
4. Het snelle en geschikte demontage en schoonmaken; automatische controle, eenvoudige en geschikte verrichting;
5. Er is geen hittegeneratie tijdens het het werk proces, dat veilig en explosiebestendig is;
6. Geen trilling, met geringe geluidssterkte, hoog rendement en energie - besparing, lage verrichting en onderhoudskosten.

Toepassing

Het kan wijd in een verscheidenheid van droog poeder, zoals fumed kiezelzuur, wit zwartsel, uitgebreid mica en ander niet mineraal poeder worden gebruikt; organisch poeder zoals acrylharsen, siliconeharsen, enz. de fijne chemische producten, de farmaceutische grondstoffen en tussenpersonenproductieindustrie en al licht poederen het vervoeren. Tegelijkertijd, kan het samen met ander materiaal worden gebruikt om diverse materialen aan de vultrechters van verpakkende machines, injectie het vormen machines, pulverizers en ander materiaal automatisch te vervoeren, en kan de gemengde materialen aan de mixer (zoals v-Type het mengen zich machine, tweedimensionale mixer, driedimensionele mixer, enz.) direct ook vervoeren, die de arbeidsintensiteit van arbeiders vermindert en het probleem van stofmorserij tijdens het voeden oplost.