news

Farmaceutisch productievacuüm die systeem vervoeren

March 2, 2022

Farmaceutisch productievacuüm die systeem vervoeren

Een belangrijke uitdaging in om het even welk farmaceutisch proces is materialen van één stap aan de volgende stap te bewegen. Bijvoorbeeld, in het begin, kunt u het poeder van de mixer of mixer moeten bewegen aan de van de tabletpers of capsule vuller. Tot slot kunt u het afgewerkte product van de van de tabletpers of capsule het vullen machine aan de verpakkende machine moeten bewegen. Maar in deze overdrachten, kunt u sommige risico's, zoals productverlies, kwaliteitscontrole, handveiligheid, en kruisinfectie hebben, etc. Hulp van de Eversun elimineert de vacuümtransportband deze risico's op het overdrachtpunt terwijl het verhogen van productiviteit.

laatste bedrijfsnieuws over Farmaceutisch productievacuüm die systeem vervoeren  0

1. Gezondheidseisen. De vacuümtransportband houdt de vervoerde die materialen volledig in een hygiënisch milieu tijdens het volledige proces van het oprapen aan versie worden geïsoleerd. Dit verhindert arbeiders in contact met giftige materialen te komen en verhindert ook kruisbesmetting.

2. Geen productisolatie. Het vermijden van scheiding is betwistbaar de grootste uitdaging voor poederoverdracht. De scheiding kan tot inconsistentie in de samenstelling van het mengsel leiden, dat tot kwaliteitscontrolekwesties kan leiden. Handhaaft de Eversun vacuümtransportband de integriteit van het drugmengsel door het percentage van elk intact ingrediënt te houden.

3. Gemakkelijk schoon te maken en te handhaven. Zij zijn gemakkelijk te demonteren, schoon te maken en, opnieuw samen te brengen die, verminderend de tijd en de arbeid voor het schoonmaken en onderhoud wordt vereist.

4. Kleine voetafdruk. Vergeleken bij mechanische transportbanden, nemen de vacuümtransportbanden zeer weinig ruimte op, die fabrikanten toestaan om meer met minder productieruimte te doen.

 

Van Eversunmachines (Henan) Co. Ltd werd gevestigd in 2003, Eversun-zijn de Machines een professionele fabrikant van het onderzoeken en het vervoerende materiaal, het systeem van de productkwaliteit is strikt verklaard door ISO9001: de nationale normen van 2005 en van Ce.

Onze hoofdproducten zeven machine, Vibro filter, het Ultrasone trillende scherm, Vacuümtransportband, Dumpting-post.

Gelieve te voelen vrij om ons te contacteren als u om het even welke steun nodig hebt.

Verkoopdepartement: Sales@vibrosievingmachine.com, Cel/WhatsApp: +86 13162301696