news

Hoe te om onderhoud voor vacuümtransportband te doen

January 24, 2022

Hoe te om onderhoud voor vacuümtransportband te doen

                                    laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om onderhoud voor vacuümtransportband te doen  0

1. Het effect van de stofverwijdering is slecht

Wanneer het effect van de stofverwijdering niet goed is, is de stofaccumulatie op de oppervlaktelaag van het filterelement of de filterstaaf ernstig, leidend tot een grote vermindering van vervoer, en kan het materiaal direct blokkeren. Het schoonmaken van het systeem van de stofverwijdering kan het ultrasone schoonmaken voorwaardelijk of het kanon van de gebruikslucht gebruiken het schoonmaken.

 

2. De voerhoeveelheid is niet stabiel

Een typisch voorbeeld van een onstabiel voer is de materiële absorptievorm van een materieel kanon omdat vele menselijke factoren bij de verrichting betrokken zijn. Wanneer het voeden van de vacuümvoeder, zou het materiaal zo stabiel mogelijk moeten zijn. Wij kunnen de structuur van de voeder optimaliseren. De algemene materialen omvatten zuigingspijp, keel, roterende klep, horizontale voeder, ventilator, enz. Als het materiaal de capaciteit van het systeem overschrijdt, zal het systeem belemmeren.

 

3. Slechte materiële kenmerken

Het materiaal is gemakkelijk te plakken, overbruggen, heeft slechte vloeibaarheid, slechte vochtigheidsabsorptie. Dit vereist ontwerpers om de kenmerken van materialen volledig te overwegen om het plan aan het begin van de ontwerpregeling te bespreken.

 

4. Bovenmatige inventaris

Vele types van vacuümladers moeten het materiaal binnen opslaan en dan het materiaal opslaan alvorens te lossen. Wanneer teveel materiaal wordt opgeslagen, wordt het verkeer kleiner of zelfs geblokkeerd.

 

5. Het materiaal is teveel onzuiverheid

Teveel slordig materiaal, beïnvloedt direct de verrichting van de vacuüm het voeden machine, is dit belangrijker, vermijdt chaos wanneer het vervoeren van materialen.

 

6. Vervang andere materialen

In het gebruik van vacuüm het voeden machines, ontmoeten wij vaak zulk een probleem, is de hoogte van de vacuüm het voeden functie van twee verschillende materialen werkelijk verschillend. Dit is hoofdzakelijk omdat het het pneumatische vervoeren materiaal een grote verhouding met de de de volumedichtheid, grootte en vloeibaarheid van het materiaal heeft. Bijvoorbeeld, is groter de dichtheid van het materiaal, groter de behoefte aan stof, de configuratie van het vacuümpompgas en de vacuümgraad ook verschillend.

 

Bovengenoemd is de specifieke reden voor het normale werk van de vacuüm het voeden machine, zijn er vele redenen voor de mislukking.

 

Naast het doen van een goed werk van het vacuüm het voeden machineoplossen van problemen en inspectie, is de gebruikers voor vacuüm het voeden machine dagelijks onderhoud, het schoonmaken, en het onderhoudswerk ook zeer belangrijk. Onze technici hebben de drie stappen van onderhoud geregeld.

 

De eerste stap van onderhoud: alvorens te beginnen, zou de vacuüm het voeden machine als voorbereiding moeten worden gecontroleerd. De belangrijkste zuigklep van de controlevacuümpomp, de pijpverbindingen, en andere relevante delen worden verzegeld. Slechts in het geval van het goede verzegelen, kan ervoor zorgen dat het materiaal niet in het opvolgendewerk zal ontbreken zodat het werk kan stabiel worden uitgevoerd.

 

De tweede stap van onderhoud: om het interne werk waar te nemen van het voeden zou de machine, zodra er een abnormale situatie of de interne vacuümgraad van vermindering zijn, geschikt sluiting en onderhoud van de machines moeten zijn. En de delen worden gevonden om worden beschadigd, is het noodzakelijk om hen onmiddellijk te vervangen. Bovendien moet de vacuümpomp ook op elk ogenblik worden schoongemaakt, altijd de pomp schoon houden.

 

De derde stap van onderhoud: wanneer het materiaal wordt gebruikt, moet u aandacht aan de vacuüm het voeden machine besteden, het uitvoerige schoonmaken te schoonmaken en te doen, om alle delen te controleren.

 

Van Eversunmachines (Henan) Co. Ltd werd gevestigd in 2003, Eversun-zijn de Machines een professionele fabrikant van het onderzoeken en het vervoerende materiaal, het systeem van de productkwaliteit is strikt verklaard door ISO9001: de nationale normen van 2005 en van Ce.

Onze hoofdproducten zeven machine, Vibro filter, het Ultrasone trillende scherm, Vacuümtransportband, Dumpting-post.

Gelieve te voelen vrij om ons te contacteren als u om het even welke steun nodig hebt.