news

Toepassing van rechthoekige ronddraaiende zeef

December 1, 2022

Toepassing van rechthoekig draaiend zeefje

laatste bedrijfsnieuws over Toepassing van rechthoekige ronddraaiende zeef  0

 

Het rechthoekige draaiende die zeefje door EVERSUN wordt geproduceerd is een materiaal van het hoog rendementonderzoek met grote output. Het keurt een hangende structuur goed. Het is hoofdzakelijk samengesteld uit voerinham, observatiegat, het schermkader, het schermnetwerk, het schermdoos, stuiterend bal schoonmakend systeem, motor, en lossingshaven. Het zeefnetwerk keurt een structuur van het trekkrachtnetwerk goed, die geschikt is om het zeefnetwerk te vervangen; de zeefoppervlakte wordt geplaatst horizontaal of lichtjes geneigd, en de algemene geneigde hoek is tussen 0 en 5 graden. Het rechthoekige draaiende zeefje vergeldt afwisselend onder de actie van traagheidskracht, en het het schermvakje drijft de het schermoppervlakte periodiek te schudden, daardoor drijvend het materiaal om een horizontale cirkelmotie uit te voeren. Op deze wijze, valt het materiaal op de het schermoppervlakte die kleiner is dan de diameter van de het schermoppervlakte aan de bodemlaag door de zeefgaten. De materialen groter worden dan de diameter van de het schermoppervlakte gelost van de lossingshaven na ononderbroken tuimelende en springende motie, en definitief onderzocht.

 

Het rechthoekige draaiende zeefje is geschikt om van diverse grondstoffen te zeven en te onderzoeken zonder de structuur van de grondstoffen te vernietigen. Het wordt meestal gebruikt voor divers fijn poeder, ultra-fine metaalpoeder en andere poederachtige materialen, en is geschikter voor materialen die moeilijk om met de algemene cirkel trillende schermen zijn te behandelen. Volgens de fysieke kenmerken van verschillende materialen en de onderzoeksbehoeften van klanten, kan het rechthoekige draaiende zeefje de tijd en de bewegende weg van de materialen op de het schermoppervlakte ook veranderen door hun onafhankelijk regelbare snelheid, excentriciteit en radiale kracht aan te passen, om het beste onderzoekseffect te bereiken.

 

Ons bedrijf kan verschillende afzethoeken, lengten, materiële buisdiameters, enz. volgens klantenvereisten ontwerpen, en alle delen van de machine kunnen worden aangepast om materialen van diverse eigenschappen aan te passen.

 

Van Eversunmachines (Henan) Co. Ltd werd gevestigd in 2003, Eversun-zijn de Machines een professionele fabrikant van het onderzoeken en het vervoerende materiaal, het systeem van de productkwaliteit is strikt verklaard door ISO9001: de nationale normen van 2005 en van Ce.

Onze hoofdproducten zeven machine, Vibro filter, het Ultrasone trillende scherm, Vacuümtransportband, Dumpting-post.

Gelieve te voelen vrij om ons te contacteren als u om het even welke steun nodig hebt.